+ Meer informatie

Wat wil de vereniging

1 minuut leestijd

„Protestants Nederland"

Onder dit opschrift heeft verleden jaar in dit blad een oproep gestaan om het werk van de vereniging „Protestants Nederland" te steunen.

Tot onze grote dankbaarheid hebben verschillende lezers positief gereageerd. Zij zijn lid geworden en hebben ons in staat gesteld om o.a. het werk in Rotterdam-Zuid aan te pakken, waar immers een gesprekscentriun voor roomskatholieken is.

Wij zouden graag nog veel meer doen. Wij moeten als protestanten het werk onder rooms-katholieken veel intenser kunnen verrichten. Daartoe hebben we ook uw hulp nodig. Geeft u op als lid van Protestants Nederland, de vereniging, die bewust calvinistisch is.

U ontvangt ons blad en u stelt ons in staat om het werk uit te breiden.

Kosten lidmaatschap ƒ 4.—. Adres secretariaat: Laan van Nieuw Oosteinde 300 Voorburg.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.