+ Meer informatie

Richtlijn ledenwerving militairen

1 minuut leestijd

Individueel gerichte voorlichting en ledenwerving, die uitgaan van het bestuur van een vereniging mag plaatsvinden met ingang van de dag waarop militairen in werkelijke dienst komen. Voorwaarde is dat die voorlichting en ledenwerving buiten de werktijden geschieden. Dit staat in de nadere richtlijnen die staatssecretaris C. L. J. van Lent van Defensie (personeel) aan de bevelhebbers van de drie krijgsmachtdelen heeft gegeven. Met betrekking tot het verlenen van faciliteiten aan belangenverenigingen van militair personeel. Ze zijn bedoeld om de bestaande onduidelijkheden (en moeilijkheden) weg te nemen en worden daar 1 juli van kracht.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.