+ Meer informatie

Vuren

1 minuut leestijd

• ROTTERDAM — Het college van b en w van Rotterdam heeft het voorstel om ambtelijke topmensen een „extraatje" te geven om achteruitgang in salaris te voorkómen in heroverweging genqmen na de felle kritiek die de afgelopen week op dit voornemen is geuit. Het college zal zich vrijdag weer over het voornemen beraden. De behandeling in de gemeenteraad, die over veerJamfner tien dagen zou plaatsvinden, is van de

Tegen de zin van GS in werd op inititatief van de PvdA-fractie besloten het advies op te nemen dat de gemeenten Asperen en Heukerlum bij de provincie Gelderland dienen te worden gevoegd. In deze regio, in de Vijfheerenlanden, is namelijk sprake van een herindeling waarbij deze gemeenten samen zullen gaan met de Gelderse plaatsjes Vuren en Herwijnen. Wel vonden de staten dat in dat geval de grens van de gemeente Gorinchem dient te worden verschoven naar Fort-Vuren. baan.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.