+ Meer informatie

Voorstel: pacht handhaven van „Land Kanaan"

1 minuut leestijd

ZEVENHUIZEN — B en w van Zevenhuizen (ZH) stellen de raad voor in de vergadering van 14 mei de pachtovereenkomst voor de boerderij „Het land Kanaan" te continueren en de procedure met betrekking tot de pachtontbinding stop te zetten.

De raadscommissie financiën heeft het college overeenkomstig geadviseerd. Dit in verband met de huidige situatie op de bouwmarkt en de kosten die verbonden zijn aan het pachtvrij maken van de boerderij. Eerder werd in deze krant reeds melding gemaakt van de actiegroep tot behoud van de betreffende boerderij.

Eveneens wordt een voorstel in behandeling genomen inzake de verkoop van bouwgrond in „plan West" aan nv Bouwfonds Nederlandse gemeenten. Het is de bedoeling dat hierop 24 premie-A-woningen en achttien kleine huurwoningen zullen worden gebouwd.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.