+ Meer informatie

Ter overweging

1 minuut leestijd

M. Harryan-van Loon, Christelijke Opvoeding in het gezin, nr. 4 in de serie Ter Sprake, Meinema Delft. Prijs ƒ 1,—; bij 25 ex. halve prijs. Aan de hand van 29 vragen wordt ingegaan op vragen die samenhangen met opvoeding en christelijk geloof in het gezin. In deze geest, moet men de titel uitleggen. Het is vlot geschreven; er staan puntige opmerkingen in die het overwegen meer dan waard zijn. Het geheel ademt de geest van een modern gereformeerde opvoeding, die de kritische houding van de Bijbel tegenover deze wereld niet tot haar recht doet komen. Openheid en doen zijn de twee trefwoorden. Een lijst van 25 boeken en boekjes wil de weg wijzen naar literatuur. Ik heb wel de indruk dat deze literatuur van heel verschillende kwaliteit is.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.