+ Meer informatie

Belemmeringen op Nederlandse wegen

1 minuut leestijd

ARNHEM - UTRECHT — Up de autosnelweg Arnhem - Utrecht moet het verkeer tussen Arnhem en Ede met vertraging rekening houden in verband met werkzaamheden. Hierbij zijn op de rijbaan bestemd voor het verkeer in de richting Arnhem drie rijstroken aangebracht waarvan twee zijn opengesteld voor het verkeer U) de richting Arnhem en een voor het verkeer richting Utrecht. Tevens blijft op de rijbaan bestemd voor het verkeer richting Utrecht een rijstrook in deze verkeersrichting open. In beide rijrichtingen is de linker rijstrook 2.50 meter breed en verboden voor voertuigen die breder zijn dan twee meter. ROTTERDAM - WADDINXVEEN UTRECHT — Op de autoweg Rotterdam - Waddinxveen - Utrecht moet 'het verkeer nabij Moordrecht In de richting Waddinxveen - Utrecht met vertraging rekening houden in verband met werkzaamheden. Er is voor het verkeer slechts een rijstrook ter beschikking. ALMELO - MARIëNBERG — Op deze weg dient het verkeer rekening te houden met vertraging omdat over een afstand van 300 meter een rijstrook is afgesloten in verband mrt werkzaamheden. Het verkeer in belde rijrichtingen wordt door middel van verkeerslichten bij toerbeurt over de andere rijstrook geleid. BURG — Tussen Bergen op Zoom en Rilland Bath dient het verkeer rekening te houden met een rijbaanver-

leggmg op twee plaatsen. Ter hoogte van Rilland Bath is een rijbaan ovei een afstand van ongeveer 2 kilometer afgesloten en tussen Bergen op Zoom en Korteven over een afstand van een paar honderd meter. In beide rijrichtingen wordt het verkeer over de andere rijbaan geleid, waarop vier rijstroken beschikbaar zijn. Op de weggedeelten is echter geen middenbermoeveiliglng aangebracht. Er is een snelheidsrtjeperking en een inhaalverbod voor vrachtauto's ingesteld.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.