+ Meer informatie

VAN DE REDACTIE

1 minuut leestijd

In dit nummer treft u een weergave aan van de inhoud van de ambtsdragersconferentie 2005, die op 2 april jl. gehouden werd. Dr. D. Visser, predikant van de gemeente van Broeksterwoude-Petrus, was gevraagd het referaat op deze dag te verzorgen. De titel daarvan luidde: Het teken van Jezus’ komst. We hopen dat de bezinning op dit thema verdiepend werkt voor het persoonlijk geloofsleven van onze ambtsdragers én voor hun werk in de gemeente.

Op deze conferentie hechtten de aanwezigen hun goedkeuring aan het voorstel van het comité om in de redactie van Ambtelijk Contact te benoemen: ds. P.D.J. Buijs te Harderwijk. Als redactie verheugen we ons daarin en we heten hem hartelijk welkom in onze kring. Zijn aantreden houdt verband met het vertrek van een ander redactielid, namelijk drs. J.C.L. Starreveld te Bunschoten. Vele jaren — vanaf 1990 namelijk — heeft hij zijn plaats in de redactie ingenomen, met de hem door God geschonken gaven en inzichten; daar danken we hem hartelijk voor!

Namens de redactie,

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.