+ Meer informatie

Kale kanarie

1 minuut leestijd

Onze kanarie zingt volop, maar hij is zo kaal dat kop en rug helemaal te zien zijn en zelfs de oortjes. Wij hebben al van alles geprobeerd, ook vitaminedruppels, maar niets helpt.

.Antwoord — Blijvende rui kan een gevolg zijn van ziekten (maar dan zou uw kanarie niet zo zingen), van ouderdom en van gebrek aan vitaminen. Maar dat wil niet zeggen dat ze niet in het voer zitten. Soms is het lichaam niet in staat ze op te nemen. Plukt u eens wat muur (onkruid) uit uw tuin en laat de kanarie daar elke dag eens aan pikken. Mogelijk helpt dat het diertje aan .veren. Geef geen extra vitaminen meer ywant daar heeft het kennelijk niets aan. Het kopje van de Laatvlieger, een vleermuissoort, die ongeveer 7 cm lang is

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.