+ Meer informatie

Nog een enkele dag

2 minuten leestijd

We willen allen voor de laatste maal opwekken om onze zesde ontmoetingsdag te Doornspijk te komen bezoeken, D.V. zaterdag 25 augustus a.s. Zoals bekend zal deze dag worden gehouden in de Ned. Herv. kerk. De mogelijkheid bestaat dat dit kerkgebouw niet alle bezoekers zal kunnen bevatten. Dat is geen bezwaar, want dan zullen we gebruik maken van de Geref. kerk, die in de onmiddellijke nabijheid van het andere kerkgebouw staat. Beide kerkgebouwen zijn welwillend te onzer beschikking gesteld, waarvoor we uiteraard zeer dankbaar zijn.

Wellicht ten overvloede herhalen we, wat we al eerder schreven:

Er is ruime parkeergelegenheid. Doornspijk is gemakkelijk vanuit het noorden en andere streken van het land te bereiken. Er zullen maatregelen getroffen worden voor de verzorging van koffie en eventueel frisdrank tijdens de pauze. De indeling van de dag is D.V. als volgt:

MORGENSAMENKOMST, aanvang half 11:


Opening: Ds. G. Blom.
Spreker: Ds. R. Kok. Onderwerp:
,Bevinding vrucht van de beproeving’
Sluiting: Ds. D. J. van Vuuren.
Pauze.


MIDDAGSAMENKOMST, aanvang 2 uur:


Opening: Ds. H. C. van der Ent.
Spreker: Ds. M. C. Tanis. Onderwerp:
„Een blik uit het venster”.
Sluiting: Ds. H. van Leeuwen.


Wanneer in beide kerkgebouwen zal worden vergaderd zullen genoemde sprekers hun toespraken tweemaal houden. Vermoedelijk zal het zo worden geregeld, dat wat men ’s morgens horen kan in de ene kerk des middags in de andere kerk te beluisteren zal zijn. Het maakt dus voor de bezoekers niet uit in welk gebouw zij een plaats krijgen.

We eindigen met wat we nooit mogen vergeten, namelijk, dat aan de zegen des Heeren alles gelegen is.

De Heere geve ons weer een ontmoetingsdag in Zijn gunst.

D.V. tot ziens te Doornspijk, aanstaande zaterdag.

N.B. Men gelieve tijdig te komen, zodat we op tijd kunnen beginnen. Dat is van bijzonder belang met het oog op het al of met in gebruik nemen van het tweede kerkgebouw. Men moet zelf zorgen voor brood.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.