+ Meer informatie

Milieu

1 minuut leestijd

In de plannen van de NVLS wordt steeds aandacht besteed aan de maatschappelijke verantwoordelijkheid voor het milieu, hoewel die volgens verschillende milieugroeperingen nietyer,;^ genoeg gaat. Samen met dg overheid is de luchthaven vorig jaar gestart met een Plan van Aanpak, waarbij wordt onderzocht hoe de groei van Schiphol in balans kan blijven met het leefmilieu in de omgeving. In april van dit jaar volgt daarvan de rapportage.

In eigen beneer is de NVLS bezig met het opstellen van een Milieubeleidsplan, waarin een aantal maatregelen aan de orde zal komen die Schiphol zelf of in samenwerking met anderen kan nemen. Mogelijkheden in dit kader zijn uiteenlopende zaken als verfijning van de nachtvluchtregeling en "landscaping", het landschappelijk zo aankleden van Schiphol dat het zo goed mogelijk harmonieert in de omgeving. kinbandsluiting wel dichtgegespt, maar bleek de kindband niet strak genoeg te zitten, zodat ook deze groep weinig bescherming kon verwachten bij een ongeval. Bovendien bleek een derde van de jongeren z'n helm beplakt te hebben met stickers waardoor de kunststoffen buitenschaal ernstig aangetast werd.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.