+ Meer informatie

Waterleiding Alphen vervuild na storing

3 minuten leestijd

ALPHEN A/D RIJN - Door een storing in een Alphens pompstation van waterleverancier Oasen is gisterochtend de druk op de waterleidingen in Alphen aan den Rijn, Zwammerdam, Ter Aar en Aarlanderveen twee uur weggevallen. Volgens Oasen zijn de waterleidingen hierdoor vervuild geraakt. Inwoners van Alphen aan den Rijn en omgeving werd geadviseerd het water daarom eerst te koken.

Afrit A13 afgesloten

wegens ongeval

DELFT - De snelweg A13 Rotterdam-Rijswijk is gistermiddag ter hoogte van de afrit Delft afgesloten wegens een verkeersongeval. Bij het ongeluk waren drie auto's met in totaal acht inzittenden betrokken. Drie mensen zaten bekneld in hun voertuigen en moesten door de brandweer worden bevrijd. Alle acht inzittenden zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Zes gewonden bij

botsing in Duiven

DUIVEN - Bij een frontale aanrijding tussen twee auto's op de Westsingel in Duiven zijn gistermiddag zes personen gewond geraakt. Vier van hen moesten naar het ziekenhuis, twee anderen konden ter plekke worden behandeld.

Verdachte huiselijk

geweld aangehouden

GARDEREN - Een 43-jarige man uit Wormerveer is dinsdagavond op een camping in Garderen aangehouden op verdenking van huiselijk geweld. De man zou zijn even oude vrouw en 15-jarige dochter hebben mishandeld en bedreigd. De dochter wist te ontkomen en schakelde hulp van een omstander in.

Motorrijder in

Hattem verongelukt

HATTEM - Op het Vijzelpad in Hattem is gistermiddag een motorrijder om het leven gekomen. De man kwam ter hoogte van het viaduct over de A50 in botsing met een auto en overleed ter plekke. Over de identiteit van het slachtoffer is nog niets bekend.

Limburgse overlijdt

aan verwondingen

HEERLEN - In het Atrium medisch centrum in Heerlen is gistermorgen een 42-jarige vrouw uit Eygelshoven overleden aan de gevolgen van de verwondingen die haar zondag vermoedelijk zijn toegebracht door haar 36-jarige ex-vriend uit Heerlen. De man is in de nacht van dinsdag op woensdag in zijn woning aangehouden op verdenking van zware mishandeling. Het motief is niet bekend.

Politie pakt vriend

vermoorde vrouw op

MAASTRICHT - De politie heeft gisteren een 55-jarige man uit Kerkrade aangehouden, omdat hij verantwoordelijk zou zijn voor de dood van zijn 55-jarige vriendin. De vrouw is maandag in haar woning in het Limburgse Eygelshoven met messteken om het leven gebracht. De verdachte is vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Dordtenaar opgepakt

wegens dertig boetes

MEERKERK - Agenten hebben gisteren in Meerkerk een 48-jarige Dordtenaar aangehouden die dertig boetes open had staan. Het totale bedrag bedroeg ongeveer 3000 euro.

Mogelijk drugs in het

spel bij moord Schijf

SCHIJF - De vermoorde man die dinsdagmorgen werd aangetroffen op een oprit van een vakantiehuisje in het West-Brabantse Schijf, is een 24-jarige Tilburger. De man is mogelijk om het leven gebracht wegens betrokkenheid bij drugshandel. In het vakantiehuisje werd bij onderzoek een hennepplantage aangetroffen met 200 planten. De 39-jarige bewoonster en een 33-jarige man uit Breda zijn in verzekering gesteld.

Vlissinger bekent

moord op vrouw

VLISSINGEN - De 59-jarige Vlissinger die eerder deze week werd aangehouden in verband met de gewelddadige dood van een 55-jarige plaatsgenote, heeft bekend de vrouw te hebben neergeschoten. De verdachte is een bekende van het slachtoffer. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit. De verdachte is vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.