+ Meer informatie

Antiekbeurs op zondag in H-I-Ambacht

1 minuut leestijd

HENDBIK lDO AMBACHT — De SGP-fractie heeft bij monde van de heer Van Doorn in de maandagavond gehouden raadsvergadering haar teleurstelling uitgesproken over de gehouden antiekbeurs in de sporthal te Hendrik Ido Ambacht afgelopen zondag.

„Het was een goede gewoonte van het college om in dergelijke gevallen rekening te houden met de godsdienstige overtuiging van een deel van de bevolking. Op deze wijze zullen wij Gods gunst verliezen", zo zei de heer Van Doorn. Burgemeester Hof zei respect te hebben voor de opvattingen van de SGP maar het ging hier niet louter om een commerciële aangelegenheid. Aangezien de beslissing op korte termijn werd gevraagd kon de commissie algemene zaken niet geraadpleegd worden. In het vervolg zal wel getracht worden dit te doen, aldus burgemeester Hof.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.