+ Meer informatie

Vele handen maken licht werk...

1 minuut leestijd

AMSTERDAM - Een tiental passagiers op tramlijn 1 is een rechercheur van de Amsterdamse politie gisteren te hulp geschoten bij de arrestatie van twee mannen die een koffer hadden gestolen op het Centraal Station. Dat heeft de Amsterdamse politie gisteren bekendgemaakt.

Het duo had de koffer ontfutseld aan een man die op het station bij de informatiebalie stond. Vervolgens waren de mannen het stationsgebouw uitgewandeld en in de tram gestapt. De rechercheur, die de diefstal had gezien, zette de achtervolging in en probeerde in S53?TfiB il liï3 trSrtto 19« ih 'pé^esm i^MöfipBÖ^^chtpr enpBrtJeerfjén te ontsnappen door een tramruit kapot te trappen. De passagiers schoten de rechercheur te hulp.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.