+ Meer informatie

Nakaarten (IV)

1 minuut leestijd

Blijft de vraag hoe het kwam dat De Hond er ten aanzien, van het CDA flink naast zat. Faalde hier zijn methode of gebeurden er onvoorspelbare, dingen? Helaas was hij zelf niet voor commentaar bereikbaar maar het is waarschijnlijk dat hij als verklaring zal aanvoeren dat een groot gedeelte van de grote groep „zwevende kiezers" (die op eenderde van het totale kiezerskorps wordt geschat) op het laatste moment heeft besloten CDA te stemmen. Zoiets valt uiteraard nauwelijks te voorspellen. Maar dan nog blijft raadselachtig waarom De Hond tot het laatst toe (omstreeks 6 uur dinsdagmiddag) bleef volhouden dat het een nek-aan-nek race tussen PvdA en CDA zou worden. Mogelijk heeft zijn methode die dag .inderdaad gefaald.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.