+ Meer informatie

Drie situaties

1 minuut leestijd

De KNVTO is in haar studie uitgegaan van drie situaties: herstel van de economische groei, stagnering van die groei rond de nullijn en mingroei. Volgens voorzitter mr. D. van Setten van de vereniging van transport-ondernemingen is het voor de komende vier jaar het meest realistisch om te kiezen voor beleidsaanbevelingen die uitgaan van de nullijn-situatie.

,,Bij voortgaan op die nullijn moet gerekend worden op een groei van het vervoer van zeven procent. In een dergelijke situatie is het openbaar stadsen streekvervoer meer dan ooit nodig", aldus Van Setten.

Bij ongewijzigd beleid betekent dat volgens hem een tekort van 1,8 miljoen gulden. ,,Dat gat moet in eerste instantie gestopt worden door de hand in eigen boezem te steken", aldus Van Zetten. ,,Bezuinigingen en snoeien

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.