+ Meer informatie

Slapende inbrekers

1 minuut leestijd

MIDDELBURG — Enkele leden van een in Zeeland opererende inbrekersbende zijn letterlijk slapend in handen gevallen van de politie. Het gaat om een 24-jarige inwoner van Goes en zijn drie jaar oudere plaatsgenoot. Zij werden door wakkere politieagenten aangetroffen toen zij een uiltje knapten in hun auto, die in de buurt van Waarde was gestrand.

Het tweetal maakt deel uit van een bende, die er van wordt verdacht een postagentschap en een benzinestation in Zeeuwsch-Vlaanderen te hebben overvallen. Ook zouden de arrestanten inbraken hébben gepleegd in een aantal zomerwoningen in Wolfaartsdijk en in een winkelcentrum in Middelburg. Eén van de verdachten is nog voortvluchtig. aan de oude Ochtenaren hun visie te vragen over het ontstaan van wateroverlast in de oude dorpskom van Ochten. In het verleden heeft men zich daarover gedachten gevormd en men is nooit gelukkig geweest met het dempen van de sloten, dat een oorzaak wordt genoemd van de wateroverlast.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.