+ Meer informatie

Roken op bedéén dode

1 minuut leestijd

GELEEN — De 42-jarige A. H. Wiermans uit Geleen is zaterdag door een brand in zijn woning om het leven gekomen. De man is waarschijnlijk in slaap gevallen of

voor een opkflapbeurt. Wel was hij van onwel geworden toen hij een sigaoordeel dat het college de financiële situatie van de gemeente nauwlettend in de gaten dient te houden.

Kwart miljoen

Burgemeester Buijnink maakte duidelijk dat Sprang-Capelle niet bezig is met het uitgeven van de laatste dubbeltjes. Er is nog een post onvoorzien van ret rookte op een divanbed. De divan is daardoor in brand geraakt. Buren roken een brandlucht en waarschuwden de brandweer. Die vond de man op de verkoolde divan. Op het moment van de brand was het slachtoffer allgen thuis. Zijn vrouw en dochter werkten buitenshuis. Aldus heeft de politie van Geleen zondag meegedeeld. Een misdrijf wordt uitgesloten.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.