+ Meer informatie

„Zim Savannah" te water bij Van der Giessen

1 minuut leestijd

KRIMPEN AAN DEN iJSSEL — Woensdagavond is bij Van der GiessenDe Noord te Krimpen aan den IJssel het containerschip „Zim Savannah" tewater gelaten.

Het schip werd gedoopt door mevrouw Lella P. Papavassiliou, echtgenote van de agent van de Israëlische staatsrederij ZIM op het eiland Cyprus. Het schip is het tweede in een serie van drie voor ZIM Israël Navigation Company Ltd. te Haifa. Het is de bedoeling dat het vaartuig in september wordt opgeleverd. De „Zim Savannah" kan 1738 containers vervoeren (782 onderdeks) en is 197 meter lang. De kapitein kreè| van de havenautoriteiten van de Amerikaanse havenstad Savannah de vlag van die stad overhandigd.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.