+ Meer informatie

Reddingsspecialisten

1 minuut leestijd

Meer dan 150 reddingsspecialisten wachten de mannen op. Vjjf technici in ruimtevaartpakken zijn de eersten die Young en Crippen begroeten, op de voet gevolgd door een convooi brandweerwagens, vrachtwagens en andere voertuigen die de ruimtevaarders en de Columbia moeten beschermen.

De stoet is er binnen anderhalve minuut, maar het zal minstens 20 minuten duren voordat is vastgesteld dat er geen gevaarlijke gassen zijn ontstaan en het schip tot op minder dan 30 meter kan worden genaderd. Daarna duurt het nog een kwartier voordat de ruimtevaarders naar buiten kutmen komen.

De mannen zullen dan meteen een medisch onderzoek ondergaan, het Het ruimteveer draait zich dan een ruimteveer gaat naar een hangar om nei ruimteveer araaic zien aan een ruimteveer gaat naar een hangar om slag om. John Young en Robert Crip- voor de volgende vlucht te worden gepen bevinden zich op dat tijdstip op reedgemaakt. Te zijner tijd wordt het 276 km hoogte boven de Indische dan op de rug van een 747 Jumbo naar Oceaan. De twee grote stuurraketten Kaap Canaveral teruggebracht.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.