+ Meer informatie

Raad Tliolen bijeen

1 minuut leestijd

THOLEN — In verband met toename van het aantal leerlingen en de verlaging van het aantal leerlingen per klas moet bovengenoemde school uitgebreid worden met een zesde lokaal. De kosten worden geraamd op ƒ 56.377,40. In de raad van 19 augustus zal dit aan de orde komen.

Voorts zal de raad gevraagd worden zich garant te stellen voor betaling van rente en aflossing van een door de woningstichting „Eiland Tholen" aan te gane -geldlening 'groot ƒ 150.000,—, t.b.v. de bouw van 23 premie-bejaardenwoningen. Tevens wordt de raad ter behandeling voorgelegd het voorstel to verbetering vas de riolerinig te Sint Maartensdijk, dit i.v;m. wateroverlast in verschillende straten,

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.