+ Meer informatie

Korter werken bij Ëstel Demka

1 minuut leestijd

UTRECHT — Estel Demka BV beeft per 18 mei voor zes weken werktijdverIcorting aangevraagd voor het voltallige personeel (270 man) met een gemiddeld percentage van 50 pet.

Reden voor deze aanvraag is de algehele terugval van het orderbestand,

Eiermarkt

De prijsdaling voor eieren onmiddellijk né Pasen is nogal meegevallen. De oorzaak is de aanhoudend goede vraag in Duitsland en ook in derde landen. Voorts waren er aan het begin geen spêciaaT wat'betreft opdrachten'uit "de voorraden van betekenis meer, waarbouwnijverheid. De aanvraag is met de door de markt zich vn] gunstig kon ontinteme overlegorganen besproken ter- wikkelen. De Bameyeldse markt nowijl werknemers- en werkgeversorga- teerde op 23 apnl ƒ 14,30 tot ƒ 19,40 per nisaties eveneeens op de hoogte zijn ge- 100 stuKS, afhankelijk van de gewichtssteld, zo heeft het bedrijf bekendge- klasse (48-67 g). Vorige week was dat

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.