+ Meer informatie

MAVO, HAVO, VWO

1 minuut leestijd

APELDOORN — De examens van vrijdag 8 mei. 's Morgens was er wiskunde voor VWO, HAVO en MAVO, 's Middags was er Duits voor VWO en HAVO, de MAVO-leerlingen kregen een Engels examen.

Eerst iets over wiskunde. De indruk van een MAVO-docent was dat het werk voor de leerlingen wat lastiger was dan vorig jaar. De reden hiervan: er zat geen statistiek in dit examen. De ervaring leert dat de leerlingen met de statistiekvragen meestal een behoorlijk aantal punten kunnen verzamelen. Het geheel was wat lastiger dan vorig jaar. Ook de leerlingen hebben het werk als vrij moeilijk ervaren. De redactie van het laatste vraagstuk, dat handelde over vectoren was voor de meeste MAVO-leerlingen erg moeilijk.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.