+ Meer informatie

„Niet ongunstig"

1 minuut leestijd

LEKKERKERK — In gerste reactie op het rapport van de commissieVan Aartsen zei burgemeester Ouwerkerk van Lekkerkerk de indruk te hebben dat de gemeente Lekkerkerk niet in de beklaagdenbank is gezet. „Mijn indruk is dat wij er niet ongunstig uitkomen", aldus Ouwerkerk.

Ouwerkerk zei blij te zijn met de conclusie in het rapport dat in de jaren 1969, 1970, toen de catastrofale vuilstortingen plaatsvonden, de risico's onvoldoende konden worden voorspeld.,

Het rapport zal zo spoedig mogelijk aan de gemeenteraad van Lekkerkerk worden aangeboden en vervolgens, waarschijnlijk al op korte termijn, in een speciale raadsvergadering worden behandeld.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.