+ Meer informatie

Zes stichtingen sturen voedsel naar Jordanië

1 minuut leestijd

DRIEBERGEN - Zes christelijke hulporganisaties sturen samen 80 ton voedsel naar vluchtelingenkampen in Jordanië. De goederen, waaronder 20 ton melkpoeder, vis, vlees en spijsoliën, worden vandaag iu twee vliegtuigen uit Beek naar de Jordaanse hoofdstad, Amman, gevlogen.

De goederen zijn bestemd voor het hulpprogramma van de kerken in Jordanië. De regering van dat land heeft de kerken gevraagd mee te helpen bij de hulpverlening aan de vluchtelingen.

In de actie werken samen de deputaten (deskundigen) voor hulpverlening in binnen- en buitenland van de Christelijke Gereformeerde Kerken in Nederland, De Verre Naasten, EO-Metterdaad. Woord en Daad, ZOA vluchtelingenzorg en de evangelische hulporganisatie Tear Fund. Laatstgenoemde organisatie heeft de coördinatie op zich genomen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.