+ Meer informatie

Dokters kopen als een trein

1 minuut leestijd

LTRECHT (ANP) - Achthonderd van de 1500 huisartsen die fabrikant Roussel had uitgenodigd voor een speciale treinreis ter introductie van een nieuw antibioticum, zijn op deze invitatie ingegaan.

Na één jaar was het marktaandeel van dit middel. Rulide, in het desbetreffende segment van de markt -dat van de macrolide-antibiotica— al 13 procent.

Het Geneesmiddelenbulletin herinnert er in dit verband aan dat het in april nog heeft geconcludeerd dat macroliden in de algemene praktijk geen eerste keus zijn. Het vindt Rulide dan ook „meer geschikt voor een rustig zijspoor dan voor een drukbezette lijn waarover de TGV voortsnelt".

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.