+ Meer informatie

Illegaal Eindhovens gokhuis opgerold

Anonieme tip leidde tot ontdekking

2 minuten leestijd

EINDHOVEN — De Eindhovense gemeentepolitie heeft zondagavond toevallig een illegaal gokhuis ontdekt. Achttien j personen waaronder elf vrouwen werden aangehouden. Een : roulettebak, fiches en tweeduizend galden werden in beslag' genomen.

Na tien uur kwam bij de politie de melding binnen dat er geschoten zou worden op de Badelochstraat 73. Dat is een flatwoning op de vijfde verdieping. In dat pand trof de politie niets aan dat wees op een schietpartij, maar wel een complete roulettetafel. Ter plaatse konden vijftien personen worden aangehouden. Aanhouding

Even later werden nog een mai) en een vrouw aangehouden die probeerden te vluchten, zij werden aangetroffen op een balkon op de vierde verdieping. Tenslotte kon in de struiken rond de flat ook nog een verdachte worden aangehouden. Deze had kans gezien in het donker aan de buitenkant langs het gebouw naar beneden te klimmen. Het is niet bekend of er nog verdachten zijn ontkomen.

Wie als croupier heeft opgetreden is niet bekend. Dat zal het onderzoek moeten uitwijzen. De hoofdbew^ner van het pand was niet onder de aan-^ wezigen. Of de man is gevlucht of dai; hij zondagavond niet aanwezig was,! weet de politie niet.

Geen schietpartij

Van een schietpartij zijn helemaal geen sporen gevonden. De politie houdt rekening met twee raoeelijkheden. Het kan zijn dat iemeiM anden flatgebouw een deur heeft \Kmci dichtvallen. Maar het kan ook zijn dat iemand de politie lieeft willen tippen dat er op dat adres roulette werd gespeeld. De melding was anoniem

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.