+ Meer informatie

Bondsdag Chr. Geref. vrouwen

1 minuut leestijd

DEN HAAG — Donderdag 14 mei wordt de 33 Bondsdag gehouden van de Bond van Christelijke Gereformeerde Vrouwenverenigingen in het Nederlands Congresgebouw in 's-Gravenhage.

De dag begint 's morgens om kwart voor elf. Medewerkenden aan het programma zijn prof. dr. L. Strengholt te Heiloo en drs. J. C. L. Starreveld te Delft. Als declamatrice treedt op mevrouw P. I. Breedveld-van Dijk te Papendrecht, pianist op deze dag is de heer Jaap Zwart sr. te Amersfoort. Het referaat op deze dag draagt de titel: „Wij behoren niet aan de duisternis toe".

Tijdens de middagbijeenkomst, die om kwart voor twee begint zal er veel samenzang zijn en zal er ook een klederdrachtenshow van het Schevenings Visserij Museum te zien zijn.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.