+ Meer informatie

DDR-kerken: 20.000 bijbels voor Vietnam

1 minuut leestijd

STUTTGART — De Wereldbond van Bijbelgenootschappen deelt mee dat donderdag bekend geworden is dat een zending van 20.000 Vietnamese bijbels in Hanoi is aangekomen.

De bijbels zijn een geschenk van de federatie van Evangelische Kerken in de Duitse Democratische Republiek aan de evangelische kerken in Vietnam.

De bijbels werden op verzoek van de Oostduitse kerken door de Wereldbond van Bijbelgenootschappen in het Verre Oosten geproduceerd.

Ze waren reeds vorig jaar gereed maar konden pas een paar weken geleden vervoerd worden door het Russische schip „Sinegorsk" dat ze vervoerde van Hongkong naar Hanoi.

De federatie van Vietnamese Kerken zal zorgen voor de verdeling van deze bijbels over de aangesloten plaatselijke gemeenten.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.