+ Meer informatie

Modeltuin

1 minuut leestijd

Jan Boomkamp Gardens in Borne laat op een oppervlakte van meer dan 45.000 vierkante meter 50 modeltuinen zien. Ze zijn bedoeld om bezoekers kennis te laten maken met de nieuwste tuintrends en ontwikkelingen.

Een grote rol in de tuin spelen tegenwoordig allerlei accessoires, waaronder zitelementen, kruiken, bogen en antieke ornamenten. Dat is in de modeltuinen goed te zien. Het aanbod is nogal internationaal: bezoekers kunnen door een Japanse tuin, een Engelse kasteeltuin, een Engelse serretuin en een Franse "formele" tuin wandelen. Die serretuin is nieuw, evenals de prieeltuin. Jan Boomkamp heeft naast de modeltuinen een tuincentrum; het bedrijf is ook gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van tuinen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.