+ Meer informatie

Kikker in de nacht

1 minuut leestijd

Hier is dan het tweede boekje over Lieneke: "Lieneke... een kikkertje voor oma" door Wiesje van der Vegte. Het is weer een verhaal waarin de natuur op een prettige manier bij de gebeurtenissen betrokken is. Kikkervisjes, zou oma daarvan houden ? Lieneke en Petra vangen er een paar. Maar wat als kikkervisjes pootjes krijgen? Daar weet oma op een nacht van mee te praten...

Ik mis de aanhalingstekens bij de gesprekken en vind dat er voor lezertjes van 7 a 8 jaar eigenlijk een grotere letter gebruikt moet worden. De leesbaarheid zou er echt door verhoogd worden. Het verhaal is er goed genoeg voor. De tekeningen van Hans Ellens doen het prima.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.