+ Meer informatie

Beroepingswerk

1 minuut leestijd

NED. HERV. KERK

Beroepen: te Gorssel-Epse (parttime), mw. dr. C. H. Ponstein-Troelstra, kand. te Groningen; te Zwammerdam, B.A. Dubbeldam te Lage Zwaluwe.Aangenomen: naar Wageningen, R. M. Wahl te Oostzaan.

GEREF. KERKEN


Benoemd: tot geestelijk verzorger van verpleeghuis Sonnevanck te Harderwijk, D. Land, geestelijk verzorger van ziekenhuis en verpleeghuis De Sionsberg te Dokkum, die deze benoeming heeft aangenomen.  

Beroepbaarstelling: drs. M. J. Boersma, kand. te Burum.  

Beroepen: te Linschoten, drs. R. A. van Kooij te Oudewater, die dit beroep heeft aangenomen; te Buitenpost (part-time), drs. M. J. Boersma, kand. te Burum, die dit beroep heeft aangenomen.

GEREF. KERKEN VRIJGEM.

Beroepen: te Hoogkerk, T. Dijkema te Zutphen.

NED. GEREF. KERKEN

Aangenomen: naar Sliedrecht, W. Borgdorff te Doorn.

CHR. GEREF. KERKEN

Beroepen: te Aarlanderveen, R. van Beek te Veenendaal (Pniëlkerk).

GEREF. GEMEENTEN

Beroepen: te Urk, E. Venema te Elspeet; te Wageningen, G.J. van Aalst te Benthuizen; te Poortugaal en te Kortgene, J. Mijnders te Veenendaal; te Hoogvliet, A.B. van der Heiden te Doetinchem; te Aalburg Chr. van der Poel te Yerseke.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.