+ Meer informatie

Ledenvergadering van IZB in Papendrecht

1 minuut leestijd

PAPENDRECHT - De IZB hoopt de algemene ledenvergadering te houden op vrijdagavond 1 mei 1981 in ,,De Ark" te Papendrecht. Om 18.30 uur wordt de vergadering geopend.

De verslagen van secretaris en penningmeester worden aan de vergadering voorgelegd, terwijl ook een bestuursverkiezing plaatsvindt. Deze vergadering is alleen voor leden van de IZB toegankelijk.

Na de vergadering is er in de Sionskerk, een zendingsavond, waar iedereen van harte welkom is.

Prof. dr. C. Graafland zal spreken over ,,De christelijke gemeente: een arbeidersvolk". Dit thema is gekozen met het oog op de datum: 1 mei.

Voor veel mensen is dit de dag van de arbeid. De leden van de christelijke gemeente worden ook opgeroepen tot arbeid: in woord en daad getuigen van Jezus Christus te zijn.

Medewerking aan deze avond verlenen verder het Interkerkelijk Koor Langerak-Nieuwpoort o.l.v. Jan v.d. Driest en de organist Frans van Tilburg. De avond begint om 20.00 uur.

De toegang is gratis.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.