+ Meer informatie

Universitaire benoeming

1 minuut leestijd

GRONINGEN — Dr. M. R. van Gils (40), thans adjunct-directeur van het instituut voor preventieve geneeskunde TNO te Leiden, is benoemd tot gewoon hoogleraar in de bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit te Groningen. Dr. Van Gils is momenteel ook buitengewoon lector aan de Koninklijke Militaire Academie te Breda.

Na zijn studie sociologie aan de RU-Groningen promoveerde de heer Van Gils op een proefschrift over „De militaire straf- en tuchtklasse". Sindsdien vervulde hij diverse functies. Dr. Van Gils is lid van vele nationale en internationale organisaties en werkgroepen op het gebied van sociologie en psychologie. Hij vervulde tevens gastdocentschappen aan de Universiteit van Amsterdam en in Leiden.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.