+ Meer informatie

Ter overweging

1 minuut leestijd

Bijbelse Dagkalender 1973. Uitg. Boekencentrum N.V. Den Haag. Prijs f 4,65 (10 exemplaren à f 3,—, 100 en meer à f 2,50).

Deze Dagkalender is in boekvorm uitgegeven (pocketformaat) onder redactie van predikanten die tot de Ned. Herv., Geref., Ev. Luth, en Doopsgezinde Kerken behoren. Voorts zijn er enkele foto’s opgenomen, niet alleen om te „verluchten”, maar blijkbaar ook met de bedoeling in het geheel te functioneren: allerlei Bijbelteksten moeten de foto’s „verklaren” (of „illustreren” de foto’s de teksten ?). De meditaties zijn over het algemeen kort en bondig en geven „inleiding” tot de Schriftlezing. Wie naast de dagkalender (ook in boedvorm) die in onze kring verschijnt („Goede Moed”), nog een andere wenst te gebruiken, resp. als huisbezoeker de vraag naar een dagkalender krijgt te beantwoorden, vergete deze Bijbelse Dagkalender niet.

N.B. Graag excuus aan redactie en uitgever dat deze bespreking pas in dit nummer kan worden opgenomen; de voorgaande nummers van ons blad boden geen ruimte meer !

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.