+ Meer informatie

Werklozen breiden kinderboerderij Apeldoorn uit

2 minuten leestijd

Ook de nieuwe organisatie zal een overwegend protestants-christelijke APELDOORN - De kinderboerdesignatuur hebben. Dit komt tot uitdrukking in de samenstelling van bestuur en personeelsbestand. Op deze wijze wil men tegemoetkomen aan de vele identiteitsgebonden hulpvragen vanuit de bevolking.

Aan het fusieproces wordt deelgenomen door de besturen van de Stichting Gezinsverzorging en Maatschappelijk Werk-Veluwe in Ede. de Districtskruisvereniging Noord-West Veluwe in Harderwijk, de Protestants Christelijke Stichting voor Maatschappelijke Dienstverlening NoordVeluwe en IJsselmond in Oldebroek en de Stichting Protestants Christelijk Centrum voor Maatschappelijke Dienstverlening Noordwest Veluwe in Putten.

Putten hoopt volgend jaar 182.1X»() gulden meer te ontvangen dan uit te geven. Dit bedrag wordt benut voor toekomstige mileumaatregelen en voor de vervanging van de riolering. Voor sociale vernieuwing is een bedrag uitgetrokken van 37.000 gulden. Als de plannen van B en W overgenomen worden. wordt de onroerend-goedbelasting met 1 procent verhoogd. De toeristenbelasting gaat met 1,5 procent omhoog en bij de afvalstoffenheffing kunnen de Puttenaren voortaan 102 gulden neertellen in plaats van 96. schrift voor Ermelo, Putten en omge

Het 34 pagina's tellende blaadje bevat zeven artikelen en wat boekbesprekingen, In "Kort Allerlei" worden de historische nieuwtjes van Putten en Ermelo op een rijtje gezet. Onder de kop "De Puttenaren III" publiceert Huisman oude foto's, als vervolg op de blauwe boekjes "Kent u ze nog, de Puttenaren?" en "De Puttenaren II". De kwaliteit van de

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.