+ Meer informatie

Reaio-siifi

1 minuut leestijd

EINDHOVEN — De zestienjarige Johan Vermelvoort uit Eindhoven is zaterdagmiddag in de badkamer van zijn ouderlijke woning door koolmonoxydevergiftiging om het leven gekomen. De badgeiser functioneerde niet goed. Daardoor verbrandde het gas onvolledig.

actie in de omgeving van het kanaal niets had opgeleverd, ging de politie over tot dreggen. Vrij snel hierna vond men het lijk van de jongen. is op Zoek naar de identiteit van een 20 tot 25-jarige man, die in de nacht van zaterdag op zondag in het St. Josephziekenhuis in Doetinchem is overleden aan vermoedelijk een overdosis heroïne. De man werd even tevoren langs de kant van de Oude Arnhemseweg in Bergh aangetroffen. Sectie door dr. Zeldenrust op het lijk van de man doet het vermoeden rijzen dat hij aan een te grote hoeveelheid heroïne is bezweken.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.