+ Meer informatie

Kortgene uit de geldnood

1 minuut leestijd

KORTGENE — Staatssecretaris W. de Vries van CRM heeft de Zeeuwse gemeente Kortgene vrijdag laten weten dat hij zijn aanvankelijke subsidie-afwijzing voor drie restauratieprojecten in die gemeente heeft ingetrokken. Met dit gebaar heeft hij de gemeente Kortgene in een klap uit de financiële nood geholpen.

De gemeente en de Hervormde kerk van Colijnsplaat en Kortgene waren in de problemen geraakt nadat de staatssecretaris enkele weken geleden had laten weten dat de gemeente in verband met bezuinigingsoperaties niet meer op eerder toegezegde restauratiesubsidies van rond de twee miljoen gulden hoefde te rekenen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.