Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Natuurlijk zoet

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Natuurlijk zoet

7 minuten leestijd Arcering uitzetten

Bakken zonder suiker – het kan, bewijzen de recepten die binnenkwamen na een oproep in deze krant. Agavestroop werd het meest gebruikt als zoetmiddel. Bakken met stevia, een gezonde zoetstof die de laatste tijd flink opkomt, is lastig, blijkt uit de inzendingen. Velen noemen de nasmaak en de weinig vaste structuur van het gebak. Op deze pagina tonen drie lezers hun suikervrije baksel.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 15 december 2012

Reformatorisch Dagblad | 30 Pagina's

Natuurlijk zoet

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 15 december 2012

Reformatorisch Dagblad | 30 Pagina's