Bekijk het origineel
Bekijk het origineel
Natuurlijk zoet
Bakken zonder suiker – het kan, bewijzen de recepten die binnenkwamen na een oproep in deze krant. Agavestroop werd het meest gebruikt als zoetmiddel. Bakken met stevia, een gezonde zoetstof die de laatste tijd flink opkomt, is lastig, blijkt uit de inzendingen. Velen noemen de nasmaak en de weinig vaste structuur van het gebak. Op deze pagina tonen drie lezers hun suikervrije baksel.
Premium Artikel
Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.
Inloggen Neem (proef)abonnementBekijk de hele uitgave van zaterdag 15 december 2012
Reformatorisch Dagblad | 30 Pagina's
Bekijk de hele uitgave van zaterdag 15 december 2012
Reformatorisch Dagblad | 30 Pagina's