+ Meer informatie

Resultaat Emba kan dit jaar verbeteren

1 minuut leestijd

ROTTERDAM — Hoewel duidelijke symptomen van een herstel in de economische omstandigheden of van een belangrijke verlaging van de rentevoet, (nog) niet merkbaar zijn, meent de directie van Emba (industrie- en handelsondernemingen) dat er goede redenen zijn om aan te nemen dat de situatie voor de ondernemingen op grond van de al getroffen maatregelen in 1981 beter kan zijn dan die van 1980.

Met name het verlies van Wiva (kunststofverpakkingen, Oosterhout), dat vorig jaar een zware last op Emba legde, zal in 1981 lager kunnen zijn. De begroting van Wiva wijst op verbetering en de resultaten van de eerste maanden bevestigen die, zo .blijkt uit het jaarverslag.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.