+ Meer informatie

Bouwplan voor stadskantoor Goes aanvaard

1 minuut leestijd

(Van onze correspondent) GOES — De gemeenteraad van Goe heeft in grote lijnen ingestemd met he bouwplan stadskantoor Goes.

Volgens het plan, opgesteld door he dagelijks bestuur, moet er alleen op ge meentegrond gebouwd worden. De ma ximale kosten van twaalf miljoen gul den zulen niet overschreden worden Dit laatste is vastgesteld door de „be leidsgroep nieuwbouw stadskantoor' in samenspraak met het architectenbu reau.

De volgende stap is het bekijken vai de financiering. Voor het stadskantoo is in de loop van de jaren reeds zevei miljoen gulden gespaard, voor het over blijvende deel moet nog een oplossini gevonden worden.

Ook vereist het aspect van de ruimte lijke ordening nog nader de aandacht.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.