+ Meer informatie

’t gaat in stijgende lijn …

1 minuut leestijd

Aldus een mededeling van broeder Stafleu toen hij schreef over het aantal abonnees op A.C. Nu, dat is ook nodig. Het moet toch mogelijk zijn dat minstens 1500 abonnementen worden geboekt. Dat meerdere kerkeraden positief reageerden op ons speciale schrijven stemt tot dankbaarheid. Dat een aantal kerkeraden totaal negatief bleef d.w.z. op geen enkele wijze reageerden stelt teleur.

Kom broeders, zet uw vooroordeel tegen iets dat U misschien niet eens kent nu eens aan de kant en probeer mèt ons ook op deze wijze het goede voor Jeruzalem te zoeken.

Wij hebben een stille hoop dat deze maand ons abonnementental beduidend ornhoog zal gaan. Doordat de bevestiging van ambtsdragers in vele kerken verschoven is naar het midden des jaars zullen er meerdere wisselingen zijn en het wil ons toch voorkomen dat de aftredende broeders gaarne ons blad zullen blijven lezen terwijl de nieuw-gekozenen natuurlijk niet mogen achterblijven. Is het teveel gevraagd, broeders-scribae, aan deze zaak uw gewaardeerde aandacht te besteden?

Verder is er zeker een aantal meelevende gemeente-leden dat wel een abonnement zal willen nemen als men er maar op geattendeerd wordt. Wij hebben geen geld voor grote advertenties, daarom dit beroep op uw aller medewerking. Bij voorbaat dank.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.