+ Meer informatie

Auto botst op autobus

Drie doden

1 minuut leestijd

HELDEN — Bij een botsing tussen een personenauto en een bus in de nacht van zaterdag op zondag in het Limburgse Helden zijn drie mensen om het leven gekomen en twee gewond, allen Westduitsers.

De slachtoffers zijn de 16-jarige Eric Joachim Schulz, de 19-jarige Winfried Laurens Brouwers en de 24-jarige Christian Krawietz, allen afkomstig uit Straelen.

Volgens de rijkspolitie in Roermond is de personenauto, waarin de Duitsers zaten, op de Maasbreseweg in Helden, in een flauwe bocht met zeer grote snelheid op de bus gebotst. De chauffeur van de bus heeft nog geprobeerd de auto te ontwijken, maar dat is niet gelukt. Volgens de politie heeft de bestuurder door de hoge snelheid mogelijk in de bocht de macht over het stuur verloren.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.