Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

„Een goed program is als een goed menu: Soep vooraf, hoofdgerecht en toetje na"

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

„Een goed program is als een goed menu: Soep vooraf, hoofdgerecht en toetje na"

Albert de Klerk: geporteerd voor Bach én Franck

9 minuten leestijd Arcering uitzetten

De befaamde organist Albert de Klerk heeft de afgelopen tijd heel wat te vieren gehad. Zeer recent was hij vijftig jaar organist van de St. Jozefkerk te Haarlem. In verband met zijn pensioengerechtigde leeftijd nam hij afscheid als stadsorganist van Haarlem. Het officiële afscheid van het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam is aanstaande. In 1983 werd hem de Jos de Klerk-prijs uitgereikt en als ambassadeur voor de Franse orgelcultuur werd hem de zilveren medaille van de Société Académique „Arts Sciennes et Lettres" uitgereikt.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 23 oktober 1984

Reformatorisch Dagblad | 40 Pagina's

„Een goed program is als een goed menu: Soep vooraf, hoofdgerecht en toetje na

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 23 oktober 1984

Reformatorisch Dagblad | 40 Pagina's