+ Meer informatie

Ter overweging

1 minuut leestijd

Drs. A.G. Knevel (red.), Waar leef ik voor? Theologische Verkenningen, Bijbel en Praktijk, deel 5. Evangelische Omroep in samenwerking met Uitg. J.H. Kok, Kampen, 100 blz. f. 15,90.

Dit is een bundeling van lezingen die voor de microfoon van de Evangelische Omroep gehouden zijn. Er hebben negen auteurs aan meegewerkt en vier van hen behoren tot de Christelijke Gereformeerde Kerken. Bij de verscheidenheid van auteurs en onderwerpen is het moeilijk om een recensie in de gewone zin van het woord te geven. Wel kan van deze bundel gezegd worden dat hij - vooral om de bijdragen van drs. K. Exalto (de reformatoren over de zin van het leven), prof.dr. W.H. Velema (succesvol of zinvol leven; schijnbaar zinloos leven) en ds. J.H. Velema (leven in eeuwigheidsperspectief) -zeer de moeite waard is.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.