+ Meer informatie

Illegale zender uit de lucht

1 minuut leestijd

ZWOLLE - Voor het verlenen van gemeentegaranties op door particulieren aangekochte woningen heeft de gemeente vorig jaar vier ton moeten bijpassen. Naar het zich laat aanzien zal hiervoor dit jaar

zelfs vijfhonderdduizend APELDOORN — In Apeldoorn is gulden op tafel moeten komen. In de parktijk blijkt steeds dat de verleende garantie dikwijls veel hoger ligt dan het bedrag waarvoor de desbetreffende woning vanwege financiële moeilijkheden moet worden verkocht. Het is dan ook de bedoeling dat de huidige richtlijnen zullen worden aangepast. de klandestiene radiozender „de blauwe engel" uit de lucht gehaald. Tegen de 18-jarige zendamateur P. va M., die een complete studio achter de ouderlijke woning had, werd proces-verbaal opgemaakt. De apparatuur is in beslag genomen.

Buurtbewoners hebben, volgens de politie, met represaillemaatregelen gedreigd tegen diegene die de illegale zendplaats zou hebben verraden. De zender was al enkele jaren in de lucht.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.