+ Meer informatie

Van Melle breidt samenwerking met Perfetti uit

1 minuut leestijd

ROTTERDAM (ANP) - Snoepwarenfabrikant Van Melle gaat de al twaalf jaar bestaande samenwerking met de Italiaanse onderneming Perfetti te Milaan verder uitbreiden.

De samenwerking zal zodanig worden geïntensiveerd naar andere landen, dat kan worden gesproken van een ..strategische alliantie". Dit heeft Van Melle gisteren bekendgemaakt.

Om het belang van de samenwerking te onderstrepen zal Perfetti een minderheidsdeelneming in Van Melle aanhouden. Deze deelneming ligt thans tussen 25 en 30 procent. Dit betekent volgens directeur drs. I. L. G. van Melle ..een nog betere bescherming, ondanks het feit dat onze beschermingsconstructies extreem sterk zijn". Zowel Van Melle als Perfetti hecht er nadrukkelijk aan zelfstandig te blijven werken.

Het doel van de samenwerking is een sterkere positie te verkrijgen in verschillende markten, de produktierendementen te verhogen en daarmee groei en winstgevendheid te stimuleren. Van Melle en Perfetti werken al samen in Italië, Griekenland, Turkije, Duitsland en Frankrijk.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.