+ Meer informatie

RECTIFICATIE

1 minuut leestijd

In het artikel De financiën van onze kerken in het vorige nummer van ons blad is een aantal drukfouten helaas blijven staan en een alinéa - onder ‘Hulpverlening in binnenen buitenland’ - uitgevallen. Met exeuus aan de schrijver A.H.J. Schwartz wordt de bedoelde alinéa nu geplaatst (in te voegen op blz. 459 na de 2de regel v.b.):

De minimumbijdrage bedraagt f 0,80 per (doop)lid. Deze is bedoeld ter bestrijding van de kosten verbonden aan de hulpverlening.

Verder wordt minimaal f 2,40 verwacht uit de opbrengst van de februaricollecte en giften, bestemd voor daadwerkelijke hulpverlening.

Op dezelfde bladzijde - 9de regel v.b. - moet na ‘Landelijke” ingevoegd worden:

Commissie; het woord ‘Jongerenorganisaties’ behoort enkelvoud te zijn. In de laatste zin van het artikel moet in plaats van ‘onmiskenbaar’ gelezen worden: onmisbaar.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.