+ Meer informatie

Actie-comité Union koopt apparatuur

3 minuten leestijd

GRONINGEN — Het actie-comité van de herenkledingfabriek Union BV uit Groningen is tevreden over het verloop van de publieke verkoping van de inventaris van het eind vorig jaar failliet verklaarde bedrijf. Het actie-comité heeft nagenoeg alle machines en andere apparatuur ktmnen aankopen om een nieuwe fabriek voor de fabricage van pantalons te kiumen beginnen.

Het geld voor de aanschaf van de benodigde inventaris heeft het actie-comité bij elkaar kunnen krijgen middels privé-leningen. Het gaat in totaal om een bedrag van zo'n 30.000,- tot 35.000,- gulden. Volgens N. van de Schaaf van het actie-comité is er zelfs geld overgebleven van het voor de aankoop gereserveerde bedrag.

Het was ons een bijzonder genoegen om de grote hoeveelheid oplossingen, die met betrekking tot onze jubileumrebus binnenkwamen, te verwerken. Temeer omdat op tientallen kaarten aardige wensen en felicitaties stonden. Ze gaven ons een duidelijk inzicht in het denken van onze lezers over onze krant.

Uit het geheel sprak een diepe verbondenheid — maar ook een hartelijk meeleven met ons aller R.D. Het heeft ons bijzonder goed gedaan bij de start van onze elfde jaargang. Wij hopen van harte, dat alle goede wensen in vervulling mogen gaan en dat het RD nog vele, vele jaren tot zegen en vreugd in onze gezinnen mag verschijnen.

OPLOSSING

En dan nu de oplossing. Zoals reeds eerder opgemerkt, waren er al enkelen, die na een week of vijf puzzelen in de gaten hadden in welke richting het zou gaan. Het gezegde had immers duidelijk betrekking op onze krant. Bijna niemand van de inzenders heeft een foute oplossing ingezonden en De 4e prijs: iedereen vond de weg naar: Ook voor uw huisvriend de dageli]l(se krant geldt: Zeg mij wie uw vrienden zijn en ik zal zeggen wie gij zijt. De Ie prijs: een prachtige naaimachine van het merk Husqvarna met allerlei snufjes gaat naar: Mevr. Oskam, Polderstraat 115, 2952 AL Alblasserdam. De 2e prijs: een uitstekende fiets van prima kwaliteit zal in de toekomst bereden worden door: Mej. A. v. Kleij, Botersloot 53, 4225 PS Noordeloos. De 3e prijs: een mooie stofzuiger waar u jaren mee vooruit kunt komt in het gelukkige bezit van: Mevr, E. Buijs-de Rooy, R. Sturenberghlaan 44, 2273 GX Voorburg. en

„Het Pastoraat rond het Heilig Avondmaal"
prijs/ 13.90.121 bIz. Postcode/woonplaats.. : de bekende en in uitermate ' handig formaat uitgevoerde driedelige Statenbijbel van Jacob en Pieter Keur is bestemd voor: J. W. de Jong, Boorstraat 23, 3371 AA Hardinxveld-Giessendam. De 5e prijs: een autoracebaan is gewonnen door: M. de Bruijn, IDorpsweg 127, 4223 NH« Hoornaar. De 6e prijs: een verrekijker voor de vakantie, recreatie enz. zal gebruikt worden door: H. de Bruin, Nieuweweg Noord 312,3905 IJ(Veenendaal. De 7e prijs: een klopboormachine met veel toebehoren. De gelukkige eigenaar wordt: Mevr. P. V. Veen-de Bart, Linnaeusweg 55, 2771 HJ Boskoop. De 8e prijs: een scheerapparaat van Philips, handig en praktisch komt in het bezit van: H. Simonse. Prelaatweg 43, 4363 NL Aagtekerke. De 9e prijs: een haarföhn met veel hulpstukken, een gemak voor de vrouw, komt terecht bij: Mevr. v. Berkum, De Merel 13,7671 VA Vriezenveen. De 10e prijs: een diner voor 2 personen in een hotel-restaurant is gewonnen door: G. ten Bolscher, Boerhaavelaan 9, Vriezenveen.

Wij wensen alle prijswinnaars geluk met de prachtige cadeaus en spreken de wens uit dat ze er nog jaren plezier van mogen hebben.

Zoals wij u reeds mededeelden, zal de opbrengst van de postzegels te zijner tijd naar een project van de Stichting „Woord en Daad" gaan. In de k)op van ons jubileumjaar hopen wij daar op terug te komen. Ondertussen doen wij ons best om weer wat nieuwe rebussen en puzzels voor u op papier te zetten.

Daarom tot een volgende keer.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.