+ Meer informatie

Met Terdege naar het Ederbergland

2 minuten leestijd

Bent u een natuurliefhebber en bent u ook geïnteresseerd in de historie? Dan is deze volledig verzorgde vijfdaagse busvakantie naar het Ederbergland in Duitsland net iets voor u! Het Ederbergland ligt ook niet zo heel ver van Nederland. U verblijft in het Waldhotel Ederbhck in Dodenau. Dit hotel ligt schitterend midden in de natuur. U krijgt een uitstekende verzorging op basis van volpension. Alle kamers hebben douche en toilet.

Excursies
U brengt een bezoek aan Arolsen, de geboorteplaats van koningin Emma. Hier bezichtigt u paleis Waldeck Pyrmont. En natuurlijk ziet u ook slot Waldeck hoog boven de Edersee. U gaat verder de Oranjestad Dillenburg verkennen. Bezienswaardigheden zijn de historische stadskerk met daarin de graven van o.a. Willem de Rijke en Juliana van Stolberg, de Willemstoren met de bijbehorende kazematten en het Oranje-Nassaumuseum. U maakt een huifkartocht door het mooie Ederbergland. Een bezoek aan Frankenberg met zijn oude centrum ontbreekt ook niet. U maakt een mooie natuurtocht door het Sauerland met een boottocht van anderhalfuur op de Biggesee.

Informatie
Datum: 17 t/m 21 juni en 26 t/m 30 augustus. Opstapplaatsen: Dordrecht, Rotterdam-Zuidplein, Gouda, Utrecht, Barneveld, Apeldoorn en Rijssen. Prijzen: abonnees ƒ 599,— p.p.; niet-abonnees ƒ 639,-- p.p. Toeslag eenpersoonskamer ƒ 70,-. Verzorging: volpension.
Reisleider: L.J. Ruijgrok.
Reserveringen bij Terdege, tel. 055-5495333; vragen naar Rika Beunk.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.