+ Meer informatie

Willem-Alexander opent Wilhelminahof

1 minuut leestijd

De Prins van Oranje heeft op 3 april op de Kop van Zuid in Rotterdam de officiële opening verricht van de Wilhelminahof. In dit gebouwencomplex zijn de Belastingdienst Rotterdam en de gezamenlijke gerechtelijke diensten van het arrondissement Rotterdam ondergebracht. De Wilhelminahof is het eerste grootschalige nieuwbouwcomplex op de Kop van Zuid. De gemeente Rotterdam heeft dit voormalige havengebied bestemd voor nieuwe woningen, winkels, kantoren en uitgaansgelegenheden. De Wilhelminahof is ontworpen door de architecten Cees Dam en Rob Ligtvoet. Prins Willem-7\lexander verrichtte de opening na toespraken van wethouder J.C. Kombrink en minister De Boer van VROM. Vervolgens werden de genodigden rondgeleid door het kantoor van de Belastingdienst en het gebouw van Justitie

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.